9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

 
Gociu & Asociatii > Blog  > INTERVIU Profit.ro – Adrian Gociu, Managing Partner Gociu & Asociații: “Avocatul în general este un bun manager de risc, totuși specializat către partea juridică a riscului.”

INTERVIU Profit.ro – Adrian Gociu, Managing Partner Gociu & Asociații: “Avocatul în general este un bun manager de risc, totuși specializat către partea juridică a riscului.”

Activați într-unul dintre orașele cu o dinamică de business ascendentă? Cum se vede din Timișoara piața avocaturii de business?
Timișoara este într-adevăr un oraș foarte dinamic, iar creșterea cifrei de afaceri a companiilor Timișorene, naționale, străine sau multinaționale, este perceptibilă. Avocatura, din principiu flexibilă și adaptabilă, se reorganizează și asigură necesarul de servicii juridice, prestate tuturor acestor companii. Dacă spre exemplu în Timișoara acum 10 ani existau două-trei societăți civile de avocați, astăzi sunt o serie de societăți civile de avocați, care și-au specializat avocații și acoperă o arie complexă de activități juridice.

Care sunt particularitățile pieței avocaturii de business din Timișoara?
Piața avocaturii de business în Timișoara are la bază principiul economic de bază cerere-ofertă. Cu alte cuvinte, cererea clienților specializează oferta. Specializarea avocatului și capacitatea societăți civile de avocați de a asigura servicii complexe și de calitate, devin treptat un must have.

Citeste intrteg articolul pe Profit.ro

Fara comentarii

Lasa un comentariu