9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

 
Gociu & Asociatii > Blog  > GUEST WRITER Profit.ro – Adrian Gociu, Managing Partner Gociu&Asociații: Investițiile în România. Avocatul specializat în due diligence și protejarea investițiilor

GUEST WRITER Profit.ro – Adrian Gociu, Managing Partner Gociu&Asociații: Investițiile în România. Avocatul specializat în due diligence și protejarea investițiilor

Plasarea investițiilor într-o țară străină reprezintă un pas de multe ori necesar în dezvoltarea unei companii, ori în anumite cazuri activitatea promite un beneficiu însemnat investitorului, astfel încât devine o opțiune demnă de urmat.

Latura financiară reprezintă de departe elementul principal al investiției, având la baza fie avantajele la achiziție, fie la exploatare, astfel încât afacerea să cunoască beneficii ca urmare a investiției efectuate.

România reprezintă un trend pozitiv în acapararea de investiții străine iar piața de consum din România atrage multinaționale dornice să împartă această piață care are o putere de cumpărare în creștere.

Citeste intreg articolul pe Profit.ro

Fara comentarii

Lasa un comentariu