9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Avocat accidente rutiere

Accidentele rutiere sunt nedorite, însă deseori… inevitabile. Dacă ai pățit necazul și ai nevoie de un avocat specializat în accidente rutiere, atunci specialiștii noștri sunt soluția! Avocații din cadrul biroului de avocatură Gociu & Asociații au o experiență de peste 10 ani în domeniul asigurărilor și cunosc toate problemele care pot interveni în practică.

 

În cei peste 10 ani de practică, avocații noștri și-au oferit serviciile atât societăților de asigurare din România, cât și persoanelor vătămate, pentru cesionari sau service-uri auto. Rata de succes în materia asigurărilor înregistrată de avocații Gociu & Asociații este de 95% pentru stabilirea corectă a cuantumului despăgubirii ori a penalităților de întârziere datorate de asiguratorul în culpă.

 

Ce servicii vă pune la dispoziție un avocat accidente rutiere?

Un avocat specializat în domeniul accidentelor auto, te poate ajuta să:

  • obții despăgubiri corecte, care respectă toate drepturile persoanei vătămate;
  • îți recuperezi toate prejudiciile financiare cauzate de accidentul rutier;
  • ai parte de onorariu transparent, în acord cu soluționarea cauzei și efortul depus pentru aceasta;
  • în plus, acesta poartă toate negocierile cu asiguratorul în numele tău.

 

De-a lungul anilor, avocații noștri au identificat câteva probleme extrem de dureroase de care te poți lovi în soluționarea cauzei tale, precum:

  • condiții legale neclare pentru plata despăgubirilor, ce oferă multiple teorii cu privire la data scadenței despăgubirilor, cât și cu privire la condițiile în care se datorează despăgubirea de 0.2% / zi de întârziere;
  • lipsa de folosință și tarifele orei de manoperă ce au dus la o serie de inadvertențe în aplicarea practică a legii asigurărilor;
  • oferte de despăgubire efectuate formal, fără bază obiectivă și plăți efectuate parțial etc.

Pentru a evita blocarea și stresul provocat de soluționarea acestor probleme, apelează cu încredere la un avocat rutier, specializat în accidente rutiere și asigurări, din cadrul biroului nostru de avocatură! Programează-ți o ședință de consultanță!

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!