9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Avocat contestație la executare

Contestația la executare silită în materia fiscală poate fi făcută împotiva oricărui act de executare efectuat de organele de executare silită, precum și în cazul în care aceste organe refuză să îndeplinească un act de executare în condițiile legii. De asemenea, contestația poate fi făcută și împotriva titlului executoriu în temeiul căruia a fost pornită executarea, în cazul în care acest titlu nu este o hotărâre dată de o instanță de judecată sau de un alt organ jurisdicțional și dacă pentru contestarea lui nu există o altă procedură prevăzută de lege.

 

Contestația se introduce la instanța judecătorească competentă și se judecă în procedură de urgență.

 

În cazul în care faci obiectul unei executări silite și consideri că aceasta a fost dispusă fără temei, un avocat de contestație la executare din cadrul casei de avocatură Gociu & Asociații te poate ajuta să depui contestație împotriva executării silite.

 

Programează o ședință de consultanță cu specialiștii noștri și nu mai pierde timpul! Contestația prin care o terță persoană pretinde că are un drept de proprietate sau un alt drept real asupra bunului urmărit poate fi introdusă cel mai târziu în termen de 15 zile după efectuarea executării.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!