9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Avocat instituții publice

Complexitatea cauzelor juridice în care sunt implicate autoritățile și instituțiile publice impune echipe specializate de avocați și de juriști cu multiple competențe. Casa de avocatură Gociu & Asociații are o echipă de specialiști cu o experiență vastă în ceea ce privește colaborarea și soluționarea litigiilor cu instituțiile publice (Primării, Prefecturi, Consilii județene, Direcții deconcentrate, Instituții centrale, Instituții de sănătate, Misiuni Internaționale, Misiuni Naționale, ONG-uri, Unități de învățământ etc.).

 

Membrii echipei noastre pot oferi servicii juridice clienților care se află în litigiu cu diverse instituții publice, dar și instituțiilor publice care sunt implicate în diverse tipuri de litigii și care nu au angajat un consilier juridic.

 

Servicii avocat instituții publice

Specialiștii din cadrul biroului nostru de avocatură îți pun la dispoziție următoarele tipuri de servicii în soluționarea cauzei tale:

  • redactarea / modificarea /actualizarea de acte și documente;
  • redactarea / modificarea de contracte;
  • asistență și consultanță în achiziții publice referitoare la documentațiile de atribuire, găsirea partenerilor necesari, fie terți susținători, asociați ori subcontractanți;
  • asistență și consultanță în acțiuni comerciale: recuperare debite, litigii de muncă, rezoluțiuni / rezilieri contracte;
  • asistență și consultanță în acțiuni civile: litigii privind dreptul de proprietate, succesiuni, rezoluțiuni / rezilieri contracte, recuperări debite;
  • consultanță și reprezentare în fața instanței de judecată;

 

Avocații noștri își pun toate resursele în rezolvarea cauzei, iar efortul depus și profesionalismul lor sunt reflectate de rezultatele obținute. Experiența îndelungată în relațiile cu instituțiile publice este un atuu greu de combătut! Specialiștii noștri își tratează cu egalitate clienții, așa că fie că e vorba despre reprezentarea unei instituții publice, fie a unui client aflat în litigiu cu o astfel de institutie – obiectivul este același: câștig de cauză!

 

Un avocat specializat în instituții publice este alegerea ideală pentru rezolvarea pozitivă a cauzei tale! Nu mai pierde timpul, programează o ședință de consultanță cu specialiștii noștri!

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!