9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Avocat recuperare creanțe Timișoara

Recuperarea de creanțe reprezintă procesul de recuperare a debitelor sau colectare a datoriilor. În fapt, este vorba despre activitatea de a strânge, de a recupera, de a colecta banii împrumutatorului (creditor) de la împrumutat (debitor). Dacă te confrunți cu o astfel de situație și ai nevoie sa-ți recuperezi împrumuturile acordate, atunci casa de avocatură Gociu & Asociații îți poate pune la dispoziție cel mai bun avocat de recuperare creanțe, din Timișoara.

 

Tipuri de creanțe

 

  • creanțe civile – colectate de pe urma contractelor încheiate între persoane fizice;
  • creanțe bancare – realizate în urma împrumuturilor de la bănci;
  • creanțe fiscale – legate de plata taxelor, a impozitelor și amenzilor la bugetul de stat;
  • creanțe salariale – legate de plata salariilor către angajați;
  • creanțe comerciale – ce apar în urma contractelor comerciale încheiate între firme comerciale sau între o firmă comercială și un contractant. În cazul nerespectării condițiilor contractului, acest tip de creanțe pot ajunge chiar la litigii comerciale.

 

Biroul nostru de avocatură va poate oferi avocat recuperare creanțe, în Timișoara, pentru toate tipurile de datorii. Fie că vorbim de recuperare datorii de la persoane juridice, fie de recuperare datorii de la persoane fizice, specialiștii noștri vă pot oferi recuperatori de creanțe cu experiență de peste 10 ani în domeniu.

 

Cum te ajută un avocat / o firmă de recuperare creanțe, din Timișoara?

Recuperatorii de creanțe din cadrul Gociu & Avocații au expertiză în domeniu și o rată de succes de peste 95%, în domeniul asigurărilor. Iată în ce constă activitatea lor și cum te pot ajuta pentru recuperarea debitelor:

  • negociere – aceasta metodă asigură faptul că relațiile parteneriale nu sunt deteriorate și vor putea continua și în viitor;
  • procedura de drept comun – sursa și cuantumul creanței sunt irelevante. Pentru a dovedi creanța putem folosi orice mijloc de lege care este permis față de valoarea datoriei. Această procedură poate fi aplicată pentru recuperarea creanțelor indiferent de sursă, valoare sau mijloacele de probă;
  • recuperare prin ordonanță de plată – funcționează doar prin folosirea înscrisurilor și lămuririle părților drept probă. Cu ajutorul acestei metode, pot fi recuperate doar creanțele certe, adică cele lichide și exigibile. Este o procedură mai rapidă în comparație cu cea bazată pe dreptul comun. Pentru a putea apela însă la această modalitate de recuperare a debitelor, este nevoie ca creanțele să provină din relații contractuale la baza cărora există un contract sau alte înscrisuri ce au fost asumate de părți. În această situație, legea prevede un număr foarte redus de excepții;
  • recuperare prin cereri cu valoare redusă – este o soluție ce poate fi folosită numai în cazul creanțelor care nu depășesc suma de 10.000 RON. Judecata acestei cauze are loc în scris, în principal, și este foarte mult simplificată. Cererea va fi susținută, în principal, prin înscrisuri, iar alte mijloace de probă vor putea fi administrate doar în cazul în care instanța le va considera necesare.

 

Gociu & Asociații nu se definește ca o firmă de recuperatori, însă are cei mai buni specialiști în recuperarea debitelor pentru persoane fizice sau juridice. Dacă te confrunți cu o astfel de problemă și ai nevoie de un recuperator debite, în Timișoara, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0726 757 486, prin mail la adresa office@gociuavocati.ro sau trimite-ne un mesaj direct, prin completarea formularului de pe site si programează-ți o ședință de consultanță cu unul dintre specialiștii noștri. Fie că dorești o întâlnire fizică sau o ședință de consultanță online, avocații noștri îți garantează profesionalism și seriozitate în stabilirea și atingerea obiectivelor.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!