Consultanta online

CONSULTANȚĂ JURIDICĂ ON-LINE

 

Gociu și Asociații oferă servicii de consultanță juridică on-line, pe bază de programare, acoperind o arie largă de specializări.

Consultanța va fi oferită în conferință privată on-line sau în scris, în baza documentelor și informațiilor prezentate de client*, documente care pot fi transmise în prealabil în vederea studierii.  

*clientul își asumă întreaga responsabilitate asupra informațiilor furnizate și are cunoștință că răspunsul oferit la întrebările sale au la bază documentele și situația juridică prezentată. 

Consultantul tău are o experiență de peste 10 ani în profesia de avocat și peste 1000 de dosare soluționate în cursul carierei, în special în materia dreptului civil, dreptul afacerilor, dreptul asigurărilor, dreptul familiei, contracte, ssmd.   

Răspunsul la întrebările formulate este prompt, corect și va oferi soluțiile juridice existente în fiecare situație în parte. 

 

De exemplu ce putem afla în urma unei consultanțe juridice de o oră, prin conferință on-line: 

  • Dacă vreau sa închei un contract sau dacă un anumit act sau contract este valabil, dacă îl pot folosi în instanța de judecată, ce tip de acțiune trebuie să introduc, ce costuri aproximative am, cât durează.
  • Dacă o anumită situație poate duce la un proces, unde introduc acțiunea, ce tip de acțiune trebuie să introduc, cât durează, ce costuri am.
  • Dacă sunt executat silit de o bancă, dacă pot anula executarea silită, ce termene am, unde introduc acțiunea.
  • Dacă sunt pârât într-un proces pot afla ce tip de acte trebuie să închei, ce termene am, ce trebuie să fac mai departe și cât de repede
  • Dacă a decedat o rudă apropiată, dacă am dreptul de a moșteni, ce termene am și ce proceduri trebuie să întocmesc
  • Dacă am avut un accident de circulație, cui mă adresez, în ce termen, ce fac dacă asigurătorul nu plătește pe cale amiabilă.
  • Dacă vreau să deschid o societate comercială, ce trebuie să fac
  • Dacă vreau să fac o investiție și am nelămuriri asupra tipului investiției, riscurilor
  • Dacă am clienți care nu mi-au plătit facturile, ce fac, ce procedură adopt, care sunt termenele și procedurile aplicabile
  • Dacă am litigii de proprietate, vecinătate sau posesie, care este situația juridică.

Și exemplele pot continua, cu mențiunea că înainte de a începe consultanța, veți face o scurtă descriere a obiectului discuției, urmând ca în cursul consultanței să primiți toate informațiile necesare și utile.

99% din consultanțe nu depășesc o oră, însă în condițiile în care numărul de întrebări și nelămuriri este mare, consultanța poate depăși o oră, bineînțeles cu acordul clientului.

 

Click or drag a file to this area to upload.