9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Contestații achiziții publice

În cazul în care ai participat la o procedură de achiziții publice și consideri că ai fost discriminat sau ai identificat nereguli la nivelul procedurii, atunci poți depune contestație sau poți trimite o plângere.

 

Un avocat din cadrul casei de avocatură Gociu & Asociații te poate ajuta să depui o contestație de achiziții publice. În urma depunerii contestației, deciziile de atribuire a contractelor vor fi reexaminate de instanțe și de organisme specializate independente cu sediul în țara UE în care s-a publicat procedura de ofertare.

 

În cazul în care, în urma rexaminării, se consideră că plângerea formulată este întemeiată, instanța / organismul specializat poate:

  • să revoce decizia de atribuire;
  • să solicite ca anumite părți ale procesului de evaluare să fie reluate;
  • să anuleze întreaga procedură.

 

Avocații din cadrul biroului Gociu & Asociații au expertiză vastă în domeniul achizițiilor publice și îți pot oferi servicii de consultanță juridică, asistare și reprezentare în fața organelor specializate.

 

Programează o ședință de consultanță cu unul dintre specialiștii noștri și asigură-te că nu pierzi oportunitatea de a câștiga licitația la care te-ai înscris!

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!