9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Due diligence

Due diligence (vendor integrity checks – verificarea integrității vânzătorului) este echivalentul realizării unei investigații, a unui audit sau a unei revizuiri efectuate cu scopul de a confirma faptele unei situații aflate sub examinare. În business, efectuarea unui raport de acest tip înseamnă o evaluare a situației financiare înainte de începerea unei tranzacții cu un nou partener de afaceri.

 

Profesioniștii din domeniu definesc acest raport drept o investigație financiară a unei potențiale investiții / tranzacții, care este realizată de un posibil cumpărător. Obiectivul acestei investigații financiare este acela de a confirma exactitatea informațiilor oferite de vânzător și de a aprecia valoarea acestora.

 

Servicii de verificare a integrității vânzătorului:

  • verificarea împuternicirii reprezentantului / administratorului;
  • verificarea hotărârilor AGA, cu privire la autorizările vânzării;
  • verificarea situației financiare a vânzătorului (stare de insolvență / lichidare);
  • verificarea existenței litigiilor în care a fost vânzătorul implicat (pe baza informațiilor publice disponibile).

 

Dacă ești pe cale de a încheia un nou contract, apelează cu încredere la serviciile de Due Diligence oferite de avocații Gociu & Asociații și asigură-te că vei face o afacere bună. Nu lăsa viitorul afacerii tale la voia întâmplării! Află de la început dacă vei avea un partener de încredere!

 

Avocații casei noastre de avocatură au experiență îndelungată în întocmirea acestui tip de investigații și rapoarte. În cei peste 10 ani de activitate, aceștia au oferit dezvoltatorilor imobiliari servicii de acest tip, cu scopul de a analiza potențialul dezvoltării, cât și limitele exploatării proprietății. În urma investigațiilor, au reușit să identifice:

  • riscurile în achiziția sau exploatarea proprietății, accesul la utilități;
  • limitele construcțiilor;
  • existența drepturilor terților asupra proprietății;
  • verificarea ”puterilor” reprezentantului vânzătorului, persoană fizică sau juridică.

 

Succesul afacerii tale depinde de alegerile pe care le faci! Programează o ședință de consultanță cu un avocat specializat în due diligence și asigură-te că vei încheia o afacere bună, fără riscul apariției unor eventuale complicații!

ci! Programează o ședință de consultanță cu un avocat specializat în due diligence și asigură-te că vei încheia o afacere bună, fără riscul apariției unor eventuale complicații!

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!