Expertiza

Expertiza

Oferim servicii juridice profesioniste în toate ariile de interes persoanelor juridice și persoanelor fizice, precum: litigii, arbitraj, contracte, due dilligence, achiziții publice, dreptul muncii, etc.. De asemenea, casa noastră de avocatură poate substitui, cu eficiență  maximă, întregul departament juridic al companiei dumneavoastră.

Consultanță juridică: Gociu și Asociații este o casă de avocatură de business,  recomandând consultanța juridică profilactică și oferind servicii complete de consultanță juridică incluzând atât redactarea de contracte cât și negocieri directe.

Litigii: În urma stabilirii unei strategii menite să ducă la succes, Gociu și Asociații vă poate reprezenta în fața tuturor instanțelor, din România ori internaționale.

Reprezentăm cel mai înalt nivel de servicii juridice existente care includ serviciile avocațiale clasice (consultanță juridică, asistență/reprezentare juridică, redactare documente și acte procedurale) dar și o suită de servicii suplimentare cum sunt:

–          Consultanță juridică nelimitată

–          Raportare cu privire la evoluția dosarului

–          Ședințe de lucru pe dosar cu minim 5 avocați experimentați

–          Identificarea probatoriului care trebuie administrat și efectuarea demersurilor juridice în vederea obținerii tuturor probelor necesare

Cu titlu de exemplu, arătăm că, într-un dosar complex și dificil. s-au obținut probe în urma a peste 100 de adrese, expertiză privată cu testul poligraf, expertiză privată grafoscopică și concursul unui detectiv particular, rezultatul fiind cel așteptat.

Colaborăm cu o serie de avocați din Uniunea Europeană, astfel încât serviciile noastre pot fi prestate, prin colaborare, și în străinătate.

Obținem pentru clienții noștri Avizul de Angajare pentru lucrător permanent de la Inspectoratul General pentru Imigrări, asistăm angajații pentru obținerea vizei de lungă ședere și asistăm angajații pentru obținerea permisului unic.

Gociu și Asociații și-a câștigat reputația reprezentând în decursul timpului atât persoane fizice vătămate în urma unor accidente de circulație, pentru care s-au obținut sume considerabile, dar și în reprezentarea unei societăți de asigurări.

Echipa noastră oferă un serviciu complex de due diligence, care implică investigarea, examinarea și analiza detaliată a tuturor informațiilor legate de o investiție, o preluare ori o fuziune.

Casa de avocatură Gociu și Asociații are o vastă experiență în ceea ce privește procedurile contencioase de soluționare a litigiilor izvorâte din dreptul de proprietate, răspundere civilă delictuală, contracte comerciale, acte administrative ori relații de muncă.

Asistarea și reprezentarea în Dreptul Penal va fi prestată doar în cadrul pachetului Platinum care reprezintă cel mai înalt nivel de servicii juridice existente

Contractul reprezintă legea părților, astfel încât acordăm o atenție deosebită atât negocierii cât și modalității de încheiere a contractelor.

Echipa noastră are o experiență bogată în litigii de dreptul muncii, asistând atât persoane fizice cât și juridice în diferite stadii ale litigiilor de dreptul muncii.

Gociu și Asociații oferă un serviciu complex de asistare și reprezentare a clienților atât în calitate de creditor cât și în calitate de debitor.