9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Implementarea contractelor

Câștigarea licitației de achiziții publice nu este punctul final al călătoriei tale, ci reprezintă abia începutul. Adevărata provocare abia urmează și este reprezentată de implementarea contractelor. Dar nu trebuie să ”înoți” singur în hățișul acesta de norme și reguli!

 

Avocații casei de avocatură Gociu & Asociații îți pot oferi asistență și consultanță juridică în toate etapele de implementare a contractelor, astfel încât să fii sigur că proiectul tău va respecta întocmai caietul de sarcini impus. Pentru acest domeniu oferim posibilitatea încheierii unor contracte de asistență juridică no win – no fee sau, mai bine spus, asistență juridică cu onorariu de succes, deoarece ne bazăm pe rata noastră considerabilă de succes, de peste 95%.

 

Programează o ședință de consultanță cu avocații noștri și lasă-ne să preluăm această etapă vitală pentru succesul proiectului tău. Sună la numărul de telefon 0372 887 048, scrie-ne prin formularul de pe site sau trimite-ne detalii despre situația ta într-un e-mail la office@gociuavocati.ro. Un membru al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!