9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

 
Magazin
Gociu & Asociatii > MODEL ACT CONSTITUTIV SRL

MODEL ACT CONSTITUTIV SRL

500,00 lei + TVA

Un act constitutiv de SRL (Societate cu răspundere limitată) este unul dintre cele mai complexe documente, iar atenția și implicarea, în momentul completării sale, trebuie să fie la cele mai înalte cote, având în vedere consecințele care decurg din întocmirea sa. Tocmai din acest motiv, casa de avocatură Gociu & Asociații, cu peste 10 ani de experiență în litigii de business, achiziții publice, strategie juridică, Drept civil, Dreptul muncii, asigurări etc., vă furnizează un model de act constitutiv SRL.

Un astfel de document trebuie să conțină următoarele capitole: formă juridică, denumirea, durata, sediul social; obiectul de activitate al societății; capitalul social și părțile sociale; drepturile și obligațiile asociaților; conducerea societății; administrarea sa; activitatea; controlul său; excluderea și retragerea asociaților; dizolvarea și lichidarea societății; litigii; dispoziții finale.

 

DESCĂRCAȚI MODEL ACT CONSTITUTIV SRL

Pe lângă punerea la dispoziție a tuturor tipurilor de model de act constitutiv SRL, firma noastră de avocatură vă stă la dispoziție și cu sfaturi, informații utile și îndrumări în ceea ce privește completarea respectivului document. Țînând cont de implicațiile care rezultă din acest act, este normal să vă luați toate măsurile de siguranță și să consultați veritabili profesioniști în domeniul juridic.

Mai mult decât atât, diferențele între actele constitutive de SRL sunt destul de mari și trebuie ținut cont de diverse aspecte, deosebit de importante, în momentul realizării documentului. O firmă de avocatură precum Gociu & Asociații va dovedi maximum de atenție și responsabilitate în toate privințele – contactați-ne online sau telefonic, la 0372 887 048!