9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

 
Magazin
Gociu & Asociatii > Model cerere certificat de grefa

Model cerere certificat de grefa

50,00 lei + TVA

Un certificat de grefă este un înscris oficial, eliberat de grefa instanței, la cererea uneia dintre părțile din proces, care cuprinde minuta soluției sau prin care se atestă existența cauzei respective, pe rolul instanței. În prima situație, cererea poate fi făcută oricând de la momentul pronunțării hotărârii la momentul redactării acesteia, iar, în a doua situație, cererea se poate depune oricând pe parcursul procesului.

Casa de avocatură Gociu & Asociații, cu o experiență de peste 10 ani în litigii de business, achiziții publice, strategie juridică, Drept civil și Dreptul muncii, va propune pentru descărcare un model de cerere certificat de grefă, în situația în care aveți nevoie de un astfel de document.

După cum veți vedea downloadând și parcurgând modelul de cerere certificat de grefă, acesta trebuie să conțină motivele solicitantului pentru eliberarea actului (unul dintre motive ar putea fi, spre exemplu, utilizarea certificatului într-un proces separat).

Gociu & Asociații este o firmă de avocatură apropiată de clienții săi, atât la propriu, cât și la figurat. Deși avem o experiență îndelungată în domeniu, suntem încă tineri și înțelegem pe deplin nevoile tuturor clienților noștri. Pe lângă furnizarea de produse și servicii de top, printre care accesul la modele de documente importante, vă suntem alături și cu sfaturi prețioase și informații utile. Contactați-ne online sau la numărul de telefon 0372 887 048 și vă vom întâmpina cu sinceritate, bună credință, seriozitate, implicare și profesionalism!

Iată mai jos modelul pus la dispoziție de către noi, indiferent de motivul pentru care aveți nevoie de el!