9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

 
Magazin
Gociu & Asociatii > Model contract comodat mobil

Model contract comodat mobil

500,00 lei + TVA

Consultând modelul de contract de comodat pe care vi-l propunem spre descărcare (download) în josul paginii, veți putea afla capitolele pe care le presupune acesta: părțile contractante, obiectul contractului, obligațiile părtilor, durata contractului, încetarea contractului, litigii, clauze finale etc. Acesta va fi semnat atât de comodant (comodanți), cât și de comodatar, fiind încheiat în două exemplare, unul pentru fiecare dintre părți.

Atenția la detalii este esențială atunci când vine vorba despre încheierea unui contract de comodat. Modelul Word pe care vi-l pune la dispoziție casa noastră de avocatură este unul complet, care acoperă toate situațiile și scenariile posibile – profesionalismul Gociu & Asociații ne obligă să nu lăsăm nimic la voia întâmplării și să răspundem tuturor cerințelor și posibililor clienți.

Descărcați contract de comodat mobil – model Word

 

Suntem o firmă de avocatură din Timișoara cu o experiență de peste 10 ani în litigii de business, achiziții publice, strategie juridică, Drept civil, Dreptul muncii, asigurări, arbitraj etc. Va furnizăm consultanță, asistență, ajutor în redactare documente/acte (inclusiv model contract de comodat), strategie juridică de business, reprezentare în fața instanțelor de judecată etc. Cu alte cuvinte, vă suntem alături de la A la Z, indiferent de demersurile dumneavoastră juridice.

Contactați-ne online sau telefonic, la numărul cu tarif normal 0372 887 048, și veți fi întâmpinat cu maximum de sinceritate, bună credință, seriozitate, implicare și profesionalism. Indiferent că vorbim despre întocmirea unui simplu contract de comodat sau despre înlocuirea întregului departament juridic al companiei dumneavoastră, va puteți baza pe noi!