9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

 
Magazin
Gociu & Asociatii > Model contract închiriere apartament / imobil

Model contract închiriere apartament / imobil

500,00 lei + TVA

Aveți un spațiu pe care doriți să-l oferiți spre închiriere? În acest caz, veți avea nevoie de încheierea unui contract de închiriere a apartamentului sau imobilului cu viitorul locatar.

 

Biroul de avocatură Gociu & Asociații vă pune la dispoziție un model contract de închiriere apartament / imobil pe care îl puteți folosi pentru înregistrarea la ANAF. Puteți descărca contractul simplu și rapid, doar printr-un click. Apoi, puteți completa modelul de contract de închiriere a unui imobil cu datele spațiului pe care doriți să-l oferiți spre utilizare unei alte persoane.

 

Semnarea unui astfel de document este necesară și utilă atât pentru proprietar, cât și pentru chiriaș, deoarece stabilește regulile cadru de închiriere, drepturile și obligațiile fiecăruia în parte. Astfel, dincolo de obligațiile fiscale pe care le implică încheierea unui astfel de document, trebuie să aveți în vedere modul în care vă protejează de eventuale neplăceri, indiferent dacă sunteți proprietar sau chiriaș.

 

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați și să solicitați o programare pentru o ședință de consultanță cu unul dintre avocații din cadrul echipei noastre.