9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

 
Magazin
Gociu & Asociatii > Model contract de închiriere auto (WORD / PDF)

Model contract de închiriere auto (WORD / PDF)

500,00 lei + TVA

Serviciile unui avocat nu sunt utile numai în cazul unui proces, ci și în cazul unor situații curente de viață, precum închirierea unui autoturism. În consecință, dacă aveți nevoie de un model de contract închiriere auto (WORD sau PDF), îl puteți descărca cu ușurință chiar din această pagină.

 

Semnarea unui astfel de document este utilă atât societăților care contractează astfel de servicii, cât și persoanelor fizice. Descărcați un model de contract de închiriere auto, completați-l cu datele autovehiculului pe care urmează să-l oferiți spre închiriere și ale solicitantului și asigurați-vă că veți fi protejat în eventualitatea apariției unor incidente.

Prin semnarea acestui tip de contract, beneficiarul se obligă să respecte cu strictețe condițiile privind legile în vigoare referitoare la circulația pe drumurile publice. Trebuie să știți că toate condițiile menționate în contractul de închiriere intră în vigoare imediat, la data și ora stabilită în acesta, și expiră la data și ora predării mașinii de închiriat. Orice conflict ce poate apărea pe timpul desfășurării acestui contract va fi soluționat de instanțele de judecată competente din România.