9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

 
Magazin
Gociu & Asociatii > Model de ofertă angajări fermă Non – UE

Model de ofertă angajări fermă Non – UE

300,00 lei + TVA

Vă doriți includerea în echipa fermei dvs. a unor lucrători din țări care nu sunt membre UE? Atunci, trebuie să știți că există un cadru legal specific acestei situații.

Cetățenii non UE pot fi angajați în România pe o durată determinată sau nedeterminată, cu normă întreagă, iar permisul de muncă va avea o valabilitate de un an. Apoi, urmează ca acesta să fie prelungit an de an, cu 30 de zile înainte de expirarea termenului legal.

Biroul de avocatură Gociu & Asociații vă pune la dispoziție un model de ofertă angajări fermă non UE, atât în format WORD, cât și PDF editabil. Puteți descărca documentul și îl puteți completa cu datele fermei și adapta situației specifice. În cazul în care vă pierdeți în hățișul legislativ, mai bine lăsați totul în seama specialiștilor și dvs. vă concentrați pe lucrurile cu adevărat importante pentru dvs.: dezvoltarea fermei și a business-ului dvs.

Contactați-ne și stabiliți o ședință de consultanță cu unul dintre avocații noștri. Acesta va prelua cazul dvs. și vă va ajuta cu întocmirea documentației necesare pentru angajarea cetățenilor non UE la ferma dvs.