9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

 
Magazin
Gociu & Asociatii > Model politici retur și garanție site

Model politici retur și garanție site

1 000,00 lei + TVA

În realizarea site-ului dvs., trebuie să aveți în vedere și includerea unei secțiuni în care să redați politicile de retur și garanție ale produselor și serviciilor pe care le furnizați.

Cabinetul de avocatură Gociu & Asociații vă pune la dispoziție un model politici retur și garanție pentru site, astfel încât să reușiți să elaborați cadrul de funcționare al magazinului dvs. online, conform normelor în vigoare. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără a fi nevoit să invoce un motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

În cazul în care nu reușiți să realizați singur textul, urmând modelul de politici retur și garanție site, avocații noștri vă stau la dispoziție. Contactați-ne și programați o ședință de consultanță cu unul dintre membrii echipei noastre. Acesta va analiza profilul site-ului dvs. și vă va ajuta să elaborați textul în acord cu politicile și produsele pe care le aveți puse spre comercializare. Descarcă modelul de aici, simplu și ușor, și asigură-te că magazinul tău online respectă toate prevederile legale.