9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

 
Magazin
Gociu & Asociatii > Model proces verbal de selecție angajări NON UE

Model proces verbal de selecție angajări NON UE

300,00 lei + TVA

În urma finalizării selecției pentru concursul de ocupare a unor posturi de către cetățeni NON UE, se solicită întocmirea unui proces verbal. Din acest motiv, cabinetul de avocatură Gociu & Asociații vă pune la dispoziție un model de proces verbal de selecție angajări NON UE.

 

Descărcați documentul și completați-l cu datele specifice, astfel încât să vă asigurați că procesul decurge cu respectarea tuturor normelor legale în vigoare. În cazul în care completarea acestui document vă pare greoaie, nu pierdeți timpul inutil. Contactați-ne și un membru al echipei noastre vă va ajuta cu îndeplinirea demersului simplu și rapid.

 

Totodată, avocații echipei noastre vă pot ajuta în toate demersurile legate de angajarea cetățenilor din statele membre NON UE. Aceștia se pot ocupa cu redactarea, completarea și întocmirea documentației specifice acestor cazuri aparte. Găsirea angajaților potriviți este un proces dificil și necesită o atenție sporită, așa că nu vă abateți atenția de la acesta și canalizați-vă energia spre ceea ce este cu adevărat important. Dvs. găsiți-vă oamenii care să vă ajute să vă dezvoltați business-ul, iar avocații noștri se ocupă de întocmirea documentației specifice.