9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

 
Magazin
Gociu & Asociatii > Model statut asociație

Model statut asociație

700,00 lei + TVA

Înființarea unei asociații presupune parcurgerea unor etape prestabilite, una dintre acestea fiind depunerea dosarului. Acesta trebuie să conțină o serie de documente specifice, printre care și un formular tipizat ce poartă numele de ”Statut asociație”.

 

Biroul de avocatură Gociu & Asociații vă oferă posibilitatea de a descărca un model statut de asociație, tipizat, pe care să-l completați cu datele specifice asociației dvs. Documentul poate fi regăsit în această pagină atât în format WORD, cât și PDF.

 

În eventualitatea în care completarea acestui tipizat vă pare dificilă, nu vă descurajați. Contactați-ne și un membru al echipei noastre vă va ajuta să întocmiți documentul conform prevederilor legale. Mai mult decât atât, avocații noștri vă pot elibera de stresul îndeplinirii acestui demers și pot prelua ei sarcina înființării asociației, parcurgând toate etapele necesare în locul dvs.

 

Nu pierdeți timpul cu lucruri care nu vă sunt familiare și lăsați specialiștii să se ocupe de asta într-un mod profesionist și rapid, cu siguranța că asociația dvs. va respecta toate prevederile legale!