9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

 

Modele documente (Download)

Gociu & Asociatii > Modele documente (Download)

Pe lângă oferirea de servicii diversificate din domeniul juridic, la cele mai înalte standarde, datoria unei case de avocatură 100% profesioniste și cu o experiență îndelungată, așa cum este Gociu & Asociații, este și aceea de a furniza clienților săi modele de acte și documente.

Accesați fiecare pagină în parte și puteți descărca modele de documente întocmite atent de specialiștii noștri în litigii de business, probleme de achiziții publice, strategie juridică, Drept civil, Dreptul muncii, artă, achiziții publice, asigurări, arbitraj etc.

 

Descărcați modele acte și formulare tipizate!

 

Indiferent de situația în care va regăsiți și de ce parte a unei tranzacții ori litigiu sunteți, firma Gociu & Asociații vă sprijină cu servicii de top din domeniul juridic, precum și cu informații utile și cu toate documentele necesare pentru a începe demersurile dorite.

Suntem un grup de profesioniști redutabili în domeniu, încă tineri, deși avem o experiență juridică de peste 10 ani, și te sprijinim de la A la Z: consultanță, asistență/reprezentare, redactare documente/acte, strategie juridică de business, negociere/asistare, reprezentare în fața instanțelor de judecată.