9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Monitorizare firme

Serviciul de monitorizare firme îți va permite să identifici în cel mai scurt timp, din portofoliul de clienți, pe aceia ai căror parametrii se deteriorează sau se schimbă rapid. Astfel, vei putea să iei măsurile care se impun.

 

Avocații noștri îți pot oferi servicii de monitorizare firme în timp real, astfel încât să poți lua măsuri rapide în cazul în care în numele firmelor clienților tăi apare:

  • o solicitare de orice natură în registrul Comerțului;
  • un proces de insolvență este inițiat în justiție;
  • o ipotecă imobiliară se impune asupra unei firme;
  • o solicitare de dizolvare a firmei;
  • vreo schimbare a firmei în parametrii ANAF;
  • vreo publicare despre firmă în Monitorul Oficial, Partea IV.

Monitorizare mărci

Serviciul de monitorizare mărci are rolul de a verifica în permanență dacă se încearcă înregistrarea unei firme sau a unei mărci noi, similare sau identice cu ale tale. Începând din 2016, OSIM nu mai refuză din oficiu înregistrarea ulterioară a altor mărci identice sau similare cu cea depusă de tine.  Mărcile noi vor fi respinse pentru identitate sau similaritate doar în cazul în care titularii de mărci anterioare se vor opune expres, în termenul stabilit de lege.

 

Specialiștii casei de avocatură Gociu & Asociații te vor ajuta să elaborezi strategia de business optimă pentru afacerea ta. Aceasta implică și servicii de monitorizare a firmei, protejare a mărcii sau a invenției tale.

 

Biroul nostru de avocatură îți poate asigura tot necesarul de servicii juridice al companiei, în funcție de specificul activității business-ului tău. Indiferent că-ți dorești monitorizarea firmei sau a mărcii, avocații noștri îți pot asigura tot suportul și asistența juridică care se impune în situația business-ului tău. Programează o ședință de consultanță cu unul dintre specialiștii noștri și asigură-te că business-ul tău beneficiază de mediul perfect pentru a se dezvolta.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!