9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Ordonanță președințială suspendare poprire

Ordonanța președințială de suspendare poprire este o procedură specială în temeiul căreia instanța de judecată poate dispune măsuri vremelnice, în cazuri urgente, pentru:

 

  • prevenirea unei pagube iminente și care nu s-ar mai putea repara;
  • păstrarea unui drept care s-ar păgubi prin întârziere;
  • înlăturarea piedicilor care ar putea apărea cu prilejul unei executări.

 

Poprirea pe contul bancar este o formalitate ce ține de executarea silită a unei creanțe. Aceasta se instituie de către executorul judecătoresc. Poprirea pe conturile bancare, în cazul în care ai mai multe conturi deschise la diferite bănci, operează simultan către toate sucursalele băncilor.

 

Cum te ajută un avocat Ordonanță președințială suspendare poprire?

 

Avocații din cadrul casei de avocatură Gociu & Asociații te pot ajuta să depui o ordonanță președințială de suspendare a propririi. Proprirea impusă de către executorul judecătoresc sau cel fiscal, în cadrul executării fiscale, nu este o măsură definitivă, ci una temporară și cu anumite limite. În cazul în care aceste limite sunt încălcate, executarea silită se transformă într-o procedură ilegală.

 

Ilegalitatea executării silite prin poprire poate fi dată de existența mai multor elemente, ce pot fi identificate numai în cazul în care un avocat specializat în proceduri de executare silită va verifica cu atenție actele primite de la executor.

 

Dacă te confrunți cu o astfel de situație, programează o ședință de consultanță cu avocații noștri și aceștia îți vor oferi asistență și reprezentare în fața instanței de judecată, în cazul formulării unei ordonanțe președințiale de suspendare poprire. Astfel, în maximum 48 de ore, îți poți recăpăta accesul la conturile bancare!

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!