Angajare non-UE

Published in

Obținem pentru clienții noștri Avizul de Angajare pentru lucrător permanent de la Inspectoratul General pentru Imigrări, asistăm angajații pentru obținerea vizei de lungă ședere și asistăm angajații pentru obținerea permisului unic.

Read More

Asigurări

Published in

Gociu și Asociații și-a câștigat reputația reprezentând în decursul timpului atât persoane fizice vătămate în urma unor accidente de circulație, pentru care s-au obținut sume considerabile, dar și în reprezentarea unei societăți de asigurări.

Read More

Societăți, Due Diligence

Published in

Echipa noastră oferă un serviciu complex de due diligence, care implică investigarea, examinarea și analiza detaliată a tuturor informațiilor legate de o investiție, o preluare ori o fuziune.

Read More

Litigii și Arbitraj

Published in

Casa de avocatură Gociu și Asociații are o vastă experiență în ceea ce privește procedurile contencioase de soluționare a litigiilor izvorâte din dreptul de proprietate, răspundere civilă delictuală, contracte comerciale, acte administrative ori relații de muncă.

Read More

Drept Penal

Published in

Asistarea și reprezentarea în Dreptul Penal va fi prestată doar în cadrul pachetului Platinum care reprezintă cel mai înalt nivel de servicii juridice existente

Read More

Contracte

Published in

Contractul reprezintă legea părților, astfel încât acordăm o atenție deosebită atât negocierii cât și modalității de încheiere a contractelor.

Read More

Dreptul Muncii

Published in

Echipa noastră are o experiență bogată în litigii de dreptul muncii, asistând atât persoane fizice cât și juridice în diferite stadii ale litigiilor de dreptul muncii.

Read More

Executare Silită, Contestații la executare

Published in

Gociu și Asociații oferă un serviciu complex de asistare și reprezentare a clienților atât în calitate de creditor cât și în calitate de debitor.

Read More