9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

 
Magazin
Gociu & Asociatii > Promisiune de vanzare cumparare – model

Promisiune de vanzare cumparare – model

500,00 lei + TVA

Firma de avocatură Gociu & Asociații, experți în achiziții publice, litigii de business, strategie juridică, Drept civil, Dreptul muncii și asigurări, vă pune la dispoziție un model de promisiune de vânzare – cumpărare, disponibil pentru descărcare (download). Acesta, numit și antecontract, reprezintă acordul prin care una dintre părți (promitentul) se angajează față de cealaltă (beneficiar) să încheie, la o dată ulterioară, un contract.

Pe lângă acordul propriu-zis, promisiunea de vânzare – cumpărare (modelul disponibil în această pagină) stipulează și elementele care vor fi prevăzute în contractul final. Orice bun, mobil sau imobil, poate reprezenta obiectul acestui act.

În momentul semnării contractului, este nevoie că părțile să aibă capacitatea de a încheia acte de dispoziție, lucru care nu este necesar la momentul semnării promisiunii de vânzare – cumpărare.

 

Descărcați un model promisiune de vânzare – cumpărare!

 

Accesând documentul din această pagină (promisiunea de vânzare cumpărare – model, disponibilă pentru descărcare), aflați cum trebuie să arate un antecontract legal din toate punctele de vedere. Casa de avocatură Gociu & Asociații are o experiență de peste 10 ani în domeniu și reprezintă partenerul dumneavoastră de încredere în orice inițiativă juridică ați avea.

Va sprijinim cu servicii de consultanță, asistență/reprezentare, redactare acte/documente, strategie juridică de business, negociere/asistare, reprezentare în fața instanțelor de judecată etc. Suntem alături de dumneavoastră pe tot parcursul demersului juridic la care sunteți parte și va stăm la dispoziție cu programări, sfaturi și informații suplimentare la numărul de telefon 0372 887 048!

Pentru Gociu & Asociații, promisiunile… reprezintă angajări și certitudini – va puteți baza pe noi!