9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Recuperare debite

Colectarea și recuperarea creanțelor civile și comerciale de la rău-platnici reprezintă unul dintre domeniile principale de activitate ale casei de avocatura Gociu & Asociații. Membrii echipei Gociu & Asociații au o experiență de peste 10 ani și o rată de succes de peste 95%.

 

Specialiștii noștri îți pot oferi asistență atât în faza extrajudiciară, cât și în faza judiciară. Un avocat recuperare debite din cadrul casei de avocatura Gociu & Asociații îți poate oferi servicii juridice de tipul:

 

  • negociere amiabilă;
  • asistență executare silită;
  • reprezentare în instanță;
  • asistență recuperare debite;
  • repunere în posesie.

 

Echipa noastră de profesioniști acordă o importanță mare detaliilor și particularității fiecărui caz, căci ele fac diferența. Astfel, vei beneficia de o abordare personalizată și consiliere juridică adaptată situației cu care te confrunți.

 

Un motiv extrem de important pentru care să apelezi la ajutorul unui avocat specializat în recuperare debite este evitarea unui proces de recuperare de creanțe îndelungat. Odată cu trecerea timpului, cresc și sumele pe care debitorul trebuie să le achite, iar șansele ca acest lucru să se întâmple scad.

 

Programează o ședință de consultanță și lasă în seama avocaților rezolvarea cauzei tale. Tu bucură-te de rezultat și de onorarii transparente și oneste, în acord cu rezultatele și efortul depuse.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!