9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Redactarea / Revizuirea contractelor de achiziție publică

Redactarea contractelor de achiziție publică trebuie făcută cu respectarea strictă a tuturor specificațiilor menționate în caietul de sarcini. Pentru a te asigura că acestea respectă toate prevederile impuse de caietul de sarcini, apelează cu încredere la serviciile unui avocat din cadrul casei de avocatură Gociu & Asociații, specializat în domeniul achiziții publice.

 

Casa de avocatură Gociu & Asociații are avocați cu zeci de ani de experiență în domeniul achizițiilor publice și o rată de succes de peste 95%. Specialiștii noștri îți pot oferi atât servicii de redactare, cât și de revizuire a contractelor de achiziții publice.

 

Fii prevăzător și programează o ședință de consultanță cu unul dintre membrii echipei noastre. Lasă un avocat specialist să facă redactarea / revizuirea contractelor de achiziție publică, în acord cu specificațiile prezente în caietul de sarcini. Astfel, îți vei creste considerabil șansele de a câștiga licitația. În plus, avocații noștri îți pot oferi servicii de asistență și consultanță juridică în toate etapele prezente și viitoare ale procesului de achiziții publice.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!