9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

 
Magazin
Gociu & Asociatii > Termeni și condiții site – model

Termeni și condiții site – model

1 000,00 lei + TVA

Secțiunea ”Termeni și condiții” este vitală pentru buna funcționare a oricărui business online, motiv pentru care puteți descărca chiar acum formularul, adaptat afacerii dumneavoastră.

Biroul de avocatură Gociu & Asociații vă pune la dispoziție un tipizat al acestui contract virtual încheiat între consumator și magazinul dvs. online, de pildă. Descărcați de aici documentul ”Termeni și condiții site – model” și completați-l cu datele magazinului dvs. online. Dacă acest pas vi se pare dificil, nu mai pierdeți timp prețios! Contactați-ne și programați o ședință de consultanță cu unul dintre membrii echipei noastre. Un avocat specializat în drept comercial vă va ajuta să completați și să întocmiți acest contract, astfel încât să fie actualizat și să fie respectate condițiile și politicile de confidențialitate GDPR pe site-ul dvs.

Trebuie să știți că existența acestei secțiuni în cadrul site-ului dvs. este obligatorie și că, în caz contrar, consumatorul poate sesiza Autoritatea Națională de Protecție a Consumatorului, care poate sancționa magazinul cu amendă.