9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Urmarire penală

Urmărirea penală are ca obiect strângerea probelor necesare cu privire la existența infracțiunilor, la identificarea persoanelor care au săvârșit o infracțiune și la stabilirea răspunderii penale a acestora, pentru a se constata dacă este sau nu cazul să se dispună trimiterea în judecată. Procedura din cursul urmăririi penale este nepublică.

 

Dacă te afli implicat într-o procedură de urmărire penală, apelează cu încredere la un avocat din cadrul casei de avocatură Gociu & Asociații. Un avocat are dreptul de a solicita consultarea dosarului pe tot parcursul procesului penal. Acest drept nu poate fi exercitat, nici restrans în mod abuziv.

 

Consultarea dosarului presupune dreptul de a studia actele acestuia, dreptul de a nota date sau informații din dosar, precum și de a obține fotocopii. În cursul urmăririi penale, procurorul stabilește data și durata consultării într-un termen rezonabil. De asemenea, în această etapă, procurorul poate restricționa motivat consultarea dosarului de către suspect, inculpat sau avocat pe o perioadă de cel mult 15 zile, dacă prin aceasta s-ar aduce atingere bunei desfășurări a urmăririi penale.

 

Nu mai pierde timpul! Dacă ești parte într-un dosar de urmărire penală, programează o ședință de consultanță cu unul dintre avocații Gociu & Asociații. Asigură-te că vei afla din timp cum decurge urmărirea, astfel încât să îți poți construi o strategie viabilă și care să-ți aducă câștig de cauză.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!