9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Actualizare / rectificare carte funciară, în Timișoara

Înscrierile legale și coerente în cartea funciară influențează în mod direct și indisolubil drepturile și interesele tale în materie imobiliară. Biroul nostru de avocatură – Gociu & Asociații – îți pune la dispoziție avocați cu o vastă experiență în domeniu, care să te ajute să faci modificări și actualizări în cartea funciară a imobilelor deținute, în acord cu realitatea.

 

Specialiștii noștri în domeniu cunosc toate termenele și efectele ce trebuie să caracterizeze un demers de rectificare tabulară.

Servicii extras carte funciară, în Timișoara

 

Avocații casei de avocatură Gociu & Asociații îți pot oferi asistență și consultanță juridică pentru:

 

  • actualizare carte funciară – acest proces presupune practic reînnoirea documentației tehnice din Cartea Funciară. Actualizarea informațiilor cadastrale se impune în momentul în care se aduc modificări unui imobil – fie el teren, fie construcție – prin extindere, ridicare etaj nou sau anexe, demolarea unei anexe deja existente etc. Această acțiune este obligatorie;
  • modificare / rectificare carte funciară – este întâlnită în situațiile în care înscrierile deja existente în Cartea funciară nu mai corespund cu realitatea. Această acțiune reprezintă radierea, îndreptarea sau menționarea înscrierii oricărei operațiuni, susceptibilă a face obiectul unei înscrieri în cartea funciară. Rectificarea presupune modificarea înscrierilor cuprinse în cadrul acesteia. Înscrierile ce au fost modificate fac referire la aspecte ce țin de suprafață, dreptul de proprietate sau alte notări asemănătoare;
  • scoatere extras de carte funciară în Timișoara – acest document este util pentru multiple situații, implicit cea a tranzacției imobiliare și au rolul de a prezenta situația exactă a unui imobil sau teren. Există trei tipuri de extrase: de informare, in extenso, de autentificare. Extrasul de carte funciară de informare și cel in extenso se eliberează la solicitarea oricărei persoane fizice sau juridice, publice sau private. Extrasul de carte funciară de autentificare este singurul care stă la baza unei tranzacții imobiliare.

 

Dacă ai nevoie de depunerea unei cereri de scoatere / rectificare / modificare a unei cărți funciare, nu mai ezita! Programează-ți o ședință de consultanță cu specialiștii noștri și lasă-i pe ei să se ocupe de toate demersurile, iar tu te bucuri de rezolvarea problemei!

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!