9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

 

Avocati

Specializati in Dreptul Asigurarilor si Business
Gociu & Asociatii > Avocati
a

Avocat, în Timișoara – Gociu & Asociații

Ești în căutarea unui avocat bun, în Timișoara? Ai nevoie să fii reprezentat cu profesionalism și seriozitate în fața diverselor tipuri de instanțe de judecată sau reprezentanți legali? Casa de avocatură Gociu & Asociații îți pune la dispoziție specialiștii potriviți situației cu care te confrunți, fie că ai nevoie de reprezentare în calitate de persoană fizică sau juridică.

 

Experții din cadrul echipei noastre îți pot asigura întreaga gamă de servicii juridice profesioniste. Fie că ai nevoie de un avocat în Timișoara care să te reprezinte într-un proces de divorț, fie de unul care să-ți acorde consultanță pentru rezolvarea unui litigiu de muncă, fie îți dorești să externalizezi departamentul juridic al companiei tale – casa de avocatură Gociu & Asociații este soluția!

 

Cum alegi un avocat bun în Timișoara?

În sistemul juridic din România, tehnica este crucială, cât și cunoașterea detaliată a legilor. Membrii casei de avocatură Gociu & Asociații sunt profesioniști desăvârșiți, cu experiență în domeniul juridic de peste 10 ani. În plus, se fac remarcați prin discreție și dau dovadă de o perfectă stăpânire de sine, la detaliu, a domeniilor pe care sunt ultra-specializați. Nimic nu-i prinde nepregătiți.

 

Avocații din cadrul biroului nostru de avocatură sunt înregistrați în Uniunea Națională a Barourilor din România și sunt specializați în domeniile în care-și desfășoară activitatea, astfel încât să-ți poată oferi servicii juridice de cea mai bună calitate și să te reprezinte într-un mod câștigător.

 

Casa noastră de avocatură are specialiști în toate domeniile juridice. Legal, unui avocat de o anumită specializare nu îi este interzis să se ocupe de cazuri din altă specializare. Cu toate acestea, biroul nostru de avocatură îți oferă posibilitatea să beneficiezi de consultanță și asistență din partea avocatului specializat în domeniul în care te interesează și în care ai nevoie de servicii juridice. Lasa-te reprezentat de cei mai buni avocați din Timișoara!

 

Lista / top avocați Timișoara, Gociu & Asociații: 

 • Adrian Gociu – specialist in dreptul afacerilor si drept civil;
 • Andrei – Paul Ceru –  avocat pledant specializat in dreptul asigurarilor, dreptul muncii, dreptul civil;
 • Iuliana Cristina Turcu – avocat pledant specializat in dreptul civil, dreptul muncii, drept comercial;
 • Victor Cazacu – specialist in contabilitate, taxe si raportare financiară.

 

Ce servicii juridice poți solicita unui avocat, din Timișoara, din cadrul Gociu & Asociații:

 

Membrii echipei noastre îți pot oferi următoarele tipuri de servicii juridice specializate:

 • dezvoltare strategie de business – înființare / modificare / fuziune / preluare societăți comerciale. Redactarea / modificarea / actualizarea diverselor tipuri de documente;
 • putem asigura departamentul juridic al societății tale – servicii juridice pe baza de abonament, în baza căruia asigurăm tot necesarul de servicii juridice al companiei;
 • servicii de negociere;
 • asistență / consultanță în toate etapele procesului de achiziții publice;
 • servicii de due diligence – analiza potențialul dezvoltării, riscurile în achiziția sau exploatarea proprietății, accesul la utilități, verificarea integrității vânzătorului, preluarea unei companii etc.;
 • asistență / consultanță în litigii specifice Dreptului Asigurărilor, Artei;
 • litigii și arbitraj etc;
 • consultanță / asistență pentru reprezentarea în fața diferitelor instanțe de judecată, organisme administrative.

 

În cazul în care ai nevoie de un avocat, în Timișoara, nu ezita să ne contactezi și să ne faci cunoscută problema ta. Poți stabili o programare la numărul de telefon 0372887048, printr-un mesaj trimis pe email, la adresa office@gociuavocati.ro sau prin completarea formularului de pe site. Un membru al echipei noastre te va contacta și, astfel, ne vom pune în slujba rezolvării problemei tale, cu toată experiența și cunoștințele dobândite de-a lungul anilor de experiență. Îți garantăm servicii profesioniste și onorarii transparente! Fie că ai nevoie de reprezentare în fața instanțelor de judecată, fie de un avocat online, în Timișoara, poți apela cu încredere la specialiștii noștri.

a

Am recuperat peste

$ 2000000

EURO

Pentru clienții noștri, în anul precedent

a

Cei mai Buni Avocati in Dreptul Asigurarilor si Business

Avocatii nostri va vor reprezenta, deasemenea, si in cazuri ce tin de Dreptul Civil, Penal sau Dreptul Muncii.

Iuliana-Cristina Turcu

Iuliana-Cristina Turcu

Attorney Associate

Iuliana-Cristina Turcu este Junior Associate la Gociu și Asociații, unde se specializează pe Dreptul Afacerilor, Dreptul Muncii, angajări NON-UE.

Adrian Gociu

Adrian Gociu

Managing Partner

Adrian, în calitate de Managing Partner, fondator al casei de avocatură Gociu și Asociații, este recunoscut ca avocat de Dreptul Asigurărilor – specializarea accidente auto, cât și de Dreptul Afacerilor – specializarea relații intra-societare.

Andrei-Paul Ceru

Andrei-Paul Ceru

Senior Partner

Paul este Senior Partner, fondator al casei de avocatură Gociu și Asociații, avocat pledant specializat în Dreptul Civil și conflictele de muncă, având o experiență semnificativă în profesia de avocat.

Victor Cazacu

Victor Cazacu

Expert contabil și Fiscal

Victor este expert contabil și fiscal, membru al CECCAR Filiala Timiș, fiind specializat în contabilitate, taxe și raportare financiară.