9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

 

Andrei-Paul Ceru – SENIOR PARTNER

Gociu & Asociatii > Andrei-Paul Ceru – SENIOR PARTNER

Paul este Senior Partner, fondator al casei de avocatură Gociu & Asociații, avocat din anul 2013, membru al Baroului Timiș, transferat din Baroul Hunedoara, fiind absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara.

 

Energia și determinarea în îndeplinirea obiectivelor, dar și dorința de a avea succes, empatizând, în același timp, cu problemele și interesele clientului, fac din Paul un partener de încredere pentru susținerea litigiilor în care este implicat. Totodată, Paul urmărește constant satisfacția intereselor clientului, ca deziderat.

 

Matematician, foarte atent și organizat, cu o mare capacitate analitică, Paul este implicat în proiecte mari, atât în ceea ce privește gestionarea dosarelor de despăgubiri materiale în materia asigurărilor, cât și în proiecte de consultanță juridică ori recuperarea de debite.

 

Experiența în materia Dreptului Civil, dar și prezența la foarte multe termene de judecată fac din Paul, un avocat pledant experimentat, orientat către soluționarea judicioasă a litigiilor în care este implicat.

 

Răspunsul prompt și colaborarea extrem de bună cu departamentele unei societăți comerciale sau instituții publice contribuie la rezolvarea corespunzătoare a problemelor intervenite și, astfel, departamentul juridic al unei societăți comerciale este extrem de eficient.