Avocati

Avocati

Despre noi

Reprezentăm interesele clienților în scopul simplificării problemelor când discutăm de consultanță și eliminării acestora când discutăm de reprezentare.
Oferim servicii juridice dinamice, adaptate nevoilor și intereselor clientului, păstrând în același timp principiile personale și deontologia profesiei de avocat.

Putem susține proiecte de succes, indiferent dacă sunteți o companie națională, internațională, non-profit ori persoană fizică, găsind soluțiile juridice cele mai potrivite pentru orice problemă.

Parteneriatele noastre asigură servicii conexe de înaltă calificare cum ar fi expertize în orice domeniu, detectivi particulari, cenzorat și activități administrative specifice dreptului societar ori business.

Roberta Rădac
Junior Associate
Timisoara

Roberta Rădac este Junior Associate la Gociu și Asociații, unde se specializează pe Dreptul Afacerilor, Dreptul Muncii, angajări NON-UE.

Adrian Gociu
Managing Partner
Timisoara

Adrian, în calitate de Managing Partner, fondator al casei de avocatură Gociu și Asociații, este recunoscut ca avocat de Dreptul Asigurărilor – specializarea accidente auto, cât și de Dreptul Afacerilor – specializarea relații intra-societare.

Ceru Andrei-Paul
Senior Partner
Timisoara

Paul este Senior Partner, fondator al casei de avocatură Gociu și Asociații, avocat pledant specializat în Dreptul Civil și conflictele de muncă, având o experiență semnificativă în profesia de avocat.

Cazacu Victor
Expert contabil și Fiscal
Timisoara

Victor este expert contabil și fiscal, membru al CECCAR Filiala Timiș, fiind specializat în contabilitate, taxe și raportare financiară.