9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

 

Victor Cazacu – EXPERT CONTABIL ȘI FISCAL

Gociu & Asociatii > Victor Cazacu – EXPERT CONTABIL ȘI FISCAL

Victor este expert contabil și fiscal, membru al CECCAR Filiala Timiș. Acesta este specializat în contabilitate, taxe și raportare financiară și ne sprijină în efectuarea auditului financiar, precum și a expertizelor contabile extrajudiciare.

 

În materia afacerilor, activitatea juridică este deseori legată strâns de activitatea contabilă, având în vedere că înregistrările contabile oglindesc compania, atât din punct de vedere al organizării, cât și din punct de vedere al profitabilității.

 

Cu ajutorul lui Victor, avem capacitatea analizării profesioniste a spețelor în care ne implicăm și constituie, uneori, baza unui LDDR corespunzător.

 

Totodată, în cursul litigiilor putem identifica vulnerabilitățile contabile, iar în stabilirea unei strategii de business, acoperim și partea financiar-contabilă, dar și fiscală.

 

Experiența sa în toate aspectele legate de financiar, contabilitate, raportare, fiscalitate, optimizarea costurilor, salarizare, pentru diferite tipuri de afaceri, îl recomandă pe Victor drept un partener de încredere, atât pentru societate, cât și pentru clienții noștri.