9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

 

Iuliana-Cristina Turcu – Attorney Associate

Gociu & Asociatii > Iuliana-Cristina Turcu – Attorney Associate

Iuliana-Cristina Turcu este junior associated al casei de avocatură Gociu & Asociații, membră a Baroului Timiș din 2019 și absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara.

 

Cu bune abilități de comunicare, perseverență și creativitate, Iuliana depășește zilnic obstacolele impuse de complexitatea profesiei și natura litigioasă a activității în care este implicată.

 

Deja cu o experiență considerabilă în fața instanțelor de judecată, Iuliana susține cu determinare interesele clienților și reprezintă un pilon de bază al echipei din care face parte.

 

Abilitățile lingvistice și gramaticale dobândite din timpul școlii primare și liceului fac din Iuliana un profesionist exigent în redactarea contractelor, actelor constitutive și actelor depuse în fața instanțelor de judecată.

 

Pasionată de Dreptul Comercial și cercetare juridică, Iuliana se poate implica în proiecte complexe, atât în vederea organizării juridice a activității într-o societate, cât și în realizarea notificărilor către debitori ori alte acte procedurale.

 

Relaționarea ușoară cu instituțiile publice, cât și perseverența în condițiile unui refuz al autorităților fac din Iuliana un partener juridic de excepție, atât în activitatea de substituire a întregului departament juridic al unei companii, cât și în susținerea intereselor pe spețe determinate.