9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Avocat asigurări auto / RCA

Biroul de avocatură Gociu & Asociații are o experiență în domeniul asigurărilor auto / despăgubiri RCA de peste 10 ani. Dacă ai nevoie de asistență și consultanță, atunci un avocat de asigurări auto din cadrul biroului nostru este soluția!

 

În cei peste 10 ani de activitate, avocații noștri au oferit servicii atât societăților de asigurare din România, cât și persoanelor vătămate, cesionarilor sau service-urilor auto. Experții noștri cunosc toate problemele ce pot interveni în practică. În plus, rata noastră de succes în materia asigurărilor reprezintă un procent de peste 95%, pentru stabilirea corectă a cuantumului despăgubirii ori a penalităților de întârziere datorate de asiguratorul în culpă.

 

Avocat despăgubire RCA / asigurări auto

Avocații din cadrul casei noastre de avocatură îți pot oferi următoarele servicii pentru obținerea de despăgubiri asigurări auto:

  • oferim consultanță de specialitate – un avocat asigurări auto te va ajuta să stabilești cea mai bună strategie pentru satisfacerea intereselor si a drepturilor tale, astfel încât să îți poți obține despăgubirile ce ți se cuvin;
  • servicii de redactare acte – avocații noștri se vor ocupa de redactarea cererii, de realizarea tranzacției și de întocmirea de orice alte înscrisuri necesare;
  • asistență și reprezentare juridică – prin intermediul acestui serviciu, în baza mandatului acordat, te vom putea reprezenta în fața organelor de cercetare / urmărire penală, a instanței de judecată și în faza de executare silită.

 

Fie că îți dorești obținerea unei despăgubiri în urma unei asigurări CASCO, fie RCA – un avocat asigurări RCA, din cadrul casei de avocatură Gociu & Asociații, te va ajuta să beneficiezi de o soluție justă pentru problema ta. Programează o ședință de consultanță și fă primul pas către soluționarea pozitivă a cauzei tale.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!