9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Avocat cazier fiscal

Certificatul de atestare fiscală dovedește conduita de bun-platnic sau, dimpotrivă, a contribuabililor. În certificatul de atestare fiscală, autoritatea emitentă înscrie toate plățile exigibile către Bugetul de Stat. Începând din anul 2013, în cazierul fiscal se înscrie și statutul executărilor silite, dacă acestea sunt în executare sau suspendare.

 

Apelează cu încredere la un avocat pentru cazier fiscal si nu mai pierde timpul blocat în hățișul birocratic. Un specialist din cadrul casei de avocatură Gociu & Asociații îți poate oferi consultanță, dar se poate ocupa în locul tău de îndeplinirea tuturor demersurilor pentru eliberarea cazierului fiscal.

 

În cadrul cazierului fiscal sunt operate înscrieri privind diverse situații, majoritar în relația cu Registrul Comerțului, dar și alte domenii, precum:

  • înființarea societăților comerciale;
  • înființarea de fundații sau asociații;
  • exercitarea unei activități independente, în cazul cesiunii părților sociale.

 

Certificatul de cazier fiscal este valabil 30 de zile de la data emiterii și numai în scopul în care a fost eliberat. Programează o ședință de consultanță și obține cazierul fiscal simplu și rapid.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!