9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Avocat contestație la executare silită

Contestația la executare silită reprezintă un mijloc procedural, o plângere specifică procedurii de executare silită prin care se poate obține:

 

  • anularea sau îndepărtarea unor acte de executare silită nelegale;
  • lipsirea de efecte a titlului executoriu.

 

Casa de avocatură Gociu & Asociații are profesioniști cu o experiență vastă în acest domeniu, care îți pot oferi asistență și consultanță juridică în toate etapele procesului de contestație la executarea silită.

Cine poate forma obiectul contestației la executare silită?

 

  • Titlul executoriu reprezentat de o hotărâre judecătorească – în cazul în care nu s-a utilizat procedura prevăzută de art. 442 Cod procedură civilă ”Lămurirea hotărârii și înlăturarea dispozițiilor contradictorii”, cât și în cazul în care sunt necesare lămuriri cu privire la înțelesul, întinderea sau aplicarea acestuia;
  • Celelalte titluri executorii – în cazul în care legea nu prevede o cale procesuală specifică pentru desființarea lor, se solicită aceasta prin intermediul contestației în anulare.

 

O astfel de procedură poate fi solicitată de:

 

  • cei interesați sau vătămați prin executare (debitorul urmărit, creditorul urmăritor);
  • persoanele străine de raportul juridic dintre părți.

 

Indiferent că ești debitor, creditor sau persoană străină de raportul juridic – avocații biroului de avocatură Gociu & Asociații îți pot oferi consultanță și asistență juridică în toate etapele acestui proces, astfel încât să obții o soluționare favorabilă a problemei tale.

 

În cazul în care ai nevoie de susținere, asistență și consultanță juridică într-o astfel de situație, profesioniștii noștri îți sunt alături! Programează-ți o ședință de consultanță la telefon 0726 757 486, prin e-mail office@gociuavocati.ro sau completând formularul din site și un membru al echipei noastre te va contacta imediat. Un avocat specializat în contestație la executarea silită îți va oferi suportul în toate etapele acestui proces. Îți garantăm servicii profesioniste și tarife transparente!

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!