9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Avocat divorț, în Timișoara

Încheierea unei căsnicii nu este deloc ușoară, indiferent dacă în urma acesteia au rezultat sau nu copii. Un avocat pentru divorț, din Timișoara, te poate ajuta să închei acest capitol al vieții tale, cât mai repede și mai ușor.

Avocații casei de avocatură Gociu & Asociații au experiență vastă în procesele de divorț, cu familie cu minori și filiație. Membrii echipei noastre își vor pune toată experiența și cunoștințele în soluționarea favorabilă a cauzei tale.

 

Tipuri de divorț: 

  • divorț prin acord – separarea se realizează prin acord comun al soților, fie că acesta implică sau nu copii minori. În acest caz, divorțul se poate realiza la notar. Un avocat pentru divorț, din Timișoara, din cadrul biroului Gociu & Asociații, îți poate oferi asistență și consultanță în ceea ce privește stabilirea planului parental, dacă există copii minori. Astfel, vei putea evita acțiuni ulterioare în instanță din situații care pot apărea și pe care părțile nu le-au prevăzut; 
  • divorț pentru separare mai mare de doi ani – este o procedură ce se poate solicita în cazul în care separarea în fapt a soților s-a produs pentru o perioadă mai mare de 2 ani. În acest caz, se va reține culpa soțului care solicită divorțul la pronunțarea acestuia;
  • divorț cu copii minori rezultați din căsătorie – divorțul se va pronunța cu soluționarea aspectelor ce privesc viitorul domiciliu al minorilor, exercitarea autorității părintești, pensia de întreținere pentru minor plătită de părintele la care copilul nu are domiciliul și, eventual, programul de vizitare dacă părintele plătitor al pensiei de întreținere dorește să păstreze legătura cu minorul.

 

Un avocat pentru divorț cu minori, din cadrul Gociu & Asociații, îți poate asigura asistență și consultanță juridică și în materie de stabilire a custodiei minorilor rezultați în timpul căsniciei.

Fie că îți dorești custodie comună, fie custodie exclusivă, avocații noștri vor depune toate eforturile ca mariajul tău să se încheie cât mai repede, liniștit, și să ai câștig de cauză. Dacă ai nevoie de ajutor în caz de divorț, nu mai ezita și contactează-ne!

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!