9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Avocat Dreptul Afacerilor

Dreptul Afacerilor reprezintă totalitatea activităților economice, bancare, financiare etc. prin care se realizează, la nivel mondial, schimburile economice, cooperarea economică și tehnico-științifică.

 

Avocații cabinetului nostru de avocatură susțin interesele clienților noștri! Astfel, dacă ai nevoie de un avocat specializat în Dreptul Afacerilor, atunci poți apela cu încredere la serviciile cabinetului de avocatură Gociu & Asociații. Avocații din cadrul echipei noastre, care se ocupă de segmentul de avocatură de business, îți vor asigura consultanță permanentă cu privire la activitatea desfășurată de societatea ta.

 

Avocatul de Drept Comercial, din Timișoara, îți va asigura consultanță și asistență juridică ce poate viza următoarele aspecte:

 

  • modificări ale actelor constitutive sau ale statutului societății;
  • cesiuni ale părților sau ale acțiunilor;
  • retragere din companie a asociaților;
  • numirea / înlocuirea administratorilor;
  • înființarea / radierea punctelor de lucru;
  • majorări sau reduceri de capital social;
  • modificarea sau prelungirea valabilității sediului social;
  • schimbarea formei juridice.

 

Echipa cabinetului nostru de avocatură, specializată în Dreptul Afacerilor, oferă o atenție sporită redactării contractelor, actelor constitutive și actelor depuse în fața instanțelor de judecată. Totodată, au abilitatea de a se implica în proiecte complexe și îți pot oferi consultanță și asistență în vederea organizării juridice a activității societății tale.

 

Relaționarea facilă cu instituțiile publice este extrem de importantă pentru avocatul de drept societar, deoare aceasta poate înseamna succesul în câștigarea litigiilor comerciale.

 

Dacă ai nevoie de un avocat Drept Comercial (pentru litigii comerciale), atunci casa de avocatură Gociu & Asociații este soluția problemei tale! Experiența și perseverența în condițiile unui refuz din partea autorităților fac din avocații noștri un partener juridic de excepție. Avem resursele și pregătirea pentru a acoperi întreg spectrul avocaturii de business, încât putem substitui activitatea întregului departament juridic al companiei tale ori susținerea intereselor pe spețe determinate.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!