9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Avocat litigii de muncă

Un avocat litigii de muncă este un specialist care îți poate oferi consultanță, asistență și reprezentare juridică fie în calitate de angajat, fie angajator. Avocații Gociu & Asociații au o vechime de peste 10 ani în soluționarea litigiilor de muncă, cu o rată de succes impresionantă.

 

Servicii avocat conflicte de muncă

 

Avocații casei de avocatură Gociu & Asociații pot oferi servicii juridice atât angajaților, cât și angajatorilor, aflați în conflict de muncă. Specialiștii noștri îți pot oferi următoarele tipuri de servicii:

  • asistență și consultanță în ceea ce privește negocierea sau renegocierea contractelor individuale de muncă;
  • redactare de contracte de muncă;
  • redactare de regulamente interne și consultanță de specialitate, în acord cu legile din România;
  • mediere pentru conflicte de muncă ce pot apărea în relațiile dintre angajat și angajator. Medierea este alternativa unui proces lung și costisitor;
  • reprezentare ITM;
  • asistență juridică pentru sindicate;
  • litigii de muncă ce privesc încălcarea drepturilor salariale, de concediu, securitate, sănătate și protecție în muncă, egalitate de șanse etc.;
  • alte litigii ce se referă la raporturile de muncă, precum recuperarea salariilor neplătite.

 

Fie că ai nevoie de un avocat specializat în conflicte de muncă pentru desființarea unui contract de muncă fără preaviz, concedieri abuzive, încălcarea drepturilor salariale, accidente la locul de muncă, egalitate de șanse, fie pentru un caz de discriminare – biroul de avocatură Gociu & Asociații îți poate oferi specialiști cu o experiență vastă în litigii Dreptul Muncii.

 

Dacă și tu te afli într-un conflict de muncă, programează o ședință de consultanță și un avocat litigii de muncă te va ajuta să ai câștig de cauză și să obții soluția dorită. Specialiștii noștri au onorarii transparente, în acord cu munca depusă și cu experiența în domeniu.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!