9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Avocat LDDR ( Loss / Damage / Destruction Report)

Raportul LDDR se întocmește pentru litigiile de maximă importanță și are rolul de a identifica vulnerabilitățile acțiunii. Pentru un plus de obiectivitate, avocații Gociu & Asociații pot stimula litigiul, activitate care are rolul de a evidenția previzibil criticile la care poate fi supusă acțiunea introdusă.

 

Dacă ai nevoie de un avocat LDDR, membrii casei noastre de avocatură au o experiență de peste 2.700 termene de judecată / an, în diverse materii ale dreptului civil și al afacerilor. În cei peste 10 ani de activitate, echipa Gociu & Asociații a acumulat o experiență vastă în soluționarea contencioasă a litigiilor și în acțiunea întocmirii loss / damage / destruction report (LDDR).

 

Servicii reprezentare juridică:

  • acțiuni comerciale: recuperare debite, litigii între asociați, litigii de muncă, rezoluțiuni / rezilieri contracte;
  • acțiuni civile: litigii ce privesc dreptul de proprietate, succesiuni, desfacerea casatoriei, partajul judiciar, rezoluțiuni / rezilieri contracte, recuperări debite.

 

Casa de avocatură Gociu & Asociații îți pune la dispoziție servicii de asistență și consultanță juridică de cea mai buna calitate. Profesionalismul și rezultatele sunt confirmarea experienței pe care o avem în domeniul contencios. Obiectivul clientului nostru este obiectivul avocaților noștri!

 

Soluționarea litigiilor nu trebuie lăsată la voia întâmplării! Apelează cu încredere la ajutorul specializat al avocaților noștri și asigură-te că ai făcut tot ce ai putut pentru a obține câștig de cauză. Programează-ți o ședință de consultanță la numărul de telefon 0726 757 486, prin e-mail (office@gociuavocati.ro) sau prin completarea formularului de pe site. Soluția problemelor tale este la un click distanță. Fie că dorești consultanță fizică sau online, membrii echipei noastre îți vor acorda tot suportul de care ai nevoie pentru soluționarea litigiilor, fie că este vorba de acțiuni comerciale, fie civile.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!