9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Avocat partaj bunuri

Niciun cuplu nu își dorește să ajungă la divorț, dar atunci când lucrurile în căsnicie nu mai funcționează, aceasta decizie este necesară, chiar dacă este foarte dificil de luat. Lucrurile se pot complica, însă, atunci când vine vorba despre împărțirea bunurilor după divorț. În această situație, este importantă contactarea unui avocat partaj divorț, care să se asigure că bunurile vor fi împărțite în mod egal.

Casa de avocatură GociuAvocati.ro îți pune la dispoziție servicii juridice profesionale și te poate ajuta să obții lucrurile care ți se cuvin, în urma separării de partener. Cu o experiență vastă în domeniu și o pregătire temeinică, avocații noștri sunt pregătiți să îți ofere consultanța juridică de care ai nevoie în momentul în care ai decis să divorțezi.

Avocatul care va prelua cazul tău se va ocupa de negocierile necesare pentru stabilirea partajului prin acord, îți va oferi asistență și reprezentare juridică și va redacta acțiunile, întâmpinările sau cererile necesare în acest proces.

Partaj bunuri comune

Împărțirea bunurilor poate fi realizată prin două căi:

  • Pe cale convențională – atunci când soții sunt de acord cu modalitatea de realizare a partajului. Aceasta se realizează la notarul public sau în timpul divorțului, prin încheierea unei tranzacții.
  • Pe cale judecătorească – atunci când soții nu se pot pune de acord cu privire la împărțirea bunurilor. În această situație, este necesară apelarea la instanța de judecată.

Bunurile care fac obiectul partajului între soți pot fi mobile, imobile sau pot fi reprezentate de chirii, arenzi, sumele de bani aflate în conturile bancare, precum și cele împrumutate de către soți sau de către unul dintre ei unor terțe persoane.

Pentru a afla mai multe informații despre această operațiune juridică, nu ezitați să ne contactați!

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!