9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Servicii juridice instituții publice

Casa de avocatură Gociu & Asociații oferă servicii juridice pentru instituții publice, precum primării, prefecturi, consilii județene, direcții deconcentrate, instituții centrale, instituții de sănătate, misiuni internaționale, misiuni naționale, ONG-uri, unități de învățământ etc. Totodată, avocații noștri oferă asistență și consultanță juridică și persoanelor fizice aflate în litigii cu diverse instituții publice.

 

Specialiștii biroului nostru de avocatură se pot ocupa de redactarea / modificarea / actualizarea actelor și documentelor, contractelor. De asemenea, pot oferi servicii de asistență și consultanță juridică în achiziții publice, acțiuni comerciale, acțiuni civile, dar și consultanță și reprezentare în fața instanței de judecată, dacă se impune.

 

Fie că ne oferim serviciile rezolvării unei cauze a unei instituții publice, fie că reprezentăm o persoană fizică – serviciile avocaților Gociu & Asociații sunt caracterizate de profesionalism, seriozitate și dedicare. Avocații noștri depun toate eforturile posibile pentru soluționarea favorabilă a cazurilor clienților lor.

 

Programează o ședință de consultanță cu unul dintre membrii echipei noastre și asigură-te că ai toate șansele să ai câștig de cauză. Angajarea unui avocat de instituții publice este șansa să obții un verdict favorabil!

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!