9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Cerere de valoare redusă

Procedura cererii de valoare redusă a fost concepută cu scopul de a facilita accesul la o instanță de judecată, prin utilizarea de către reclamant a unui formular tip. Este o procedură specială și facultativă.

 

Avocații casei de avocatură Gociu & Asociații îți pot oferi asistență și consultanță juridică în toate etapele procedurii de depunere a unei cereri cu valoare redusă. Pentru admisibilitatea formularului cerere cu valoare redusă se impun anumite condiții speciale specifice acestei proceduri.

 

Pe calea acestei proceduri pot fi valorificate creanțele care nu depășesc suma de 10.000 de lei la data sesizării instanței, luându-se în considerare doar debitul pricipal, fără dobânzi, cheltuieli de judecată sau alte venituri accesorii. Specialiștii noștri au experiență vastă în domeniu și cunosc toate condițiile în care se poate iniția o procedură de acest gen, astfel încât să te bucuri de o soluționare favorabilă a problemei.

 

Avocații Gociu & Asociații pot asigura următoarele servicii juridice:

  • completarea formularului de cerere cu valoare redusă;
  • depunerea sau trimiterea formularului la instanța competentă;
  • depunerea de copii ale înscrisurilor pe care reclamantul dorește să le folosească în scopul dovedirii pretențiilor sale;
  • verificarea și regularizarea cererii de chemare în judecată prevăzută de art 200 C.pr.civ.

 

Avocații noștri te pot ajuta să găsești soluția optimă pentru valorificarea creanțelor printr-o procedură simplă, rapidă și accesibilă: cerere de valoare redusă. Programează-ți o ședință de consultanță cu unul dintre avocații casei de avocatură Gociu & Asociații și beneficiază de cele mai bune servicii de asistență și consultanță juridică. Seriozitatea și tarifele transparente ne definesc și ne completează eforturile depuse pentru soluționarea problemei tale!

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!