9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Consultanță juridică – avocat, în Timișoara

Te afli într-o situație dificilă, cu implicații juridice, și nu știi cum să o rezolvi? Apelează cu încredere la serviciile de consultanță juridică ale unui avocat din Timișoara.

 

În cadrul ședinței de consultanță, oferită de un specialist din cadrul casei de avocatură Gociu & Asociații, vei primi sfatul și îndrumarea de care ai nevoie, indiferent de statut, locul în care te afli sau situația economică.

 

Avocații noștri îți oferă consultanță de specialitate fie că e vorba de Drept Comercial, Drept Civil, Dreptul Familiei, Dreptul Muncii, Drept Penal etc. Echipa Gociu & Asociații este formată din specialiști cu experiență vastă în toate deomeniile și spețele juridice.

 

Programează-ți o ședință de consultanță avocat, cu unul dintre specialiștii noștri, în funcție de situația cu care te confrunți. Sună la numărul de telefon 0726 757 486 și solicită o ședință sau trimite-ne un mail cu detaliile cazului tău, pe adresa office@gociuavocati.ro. De asemenea, poți să ne scrii direct, prin formularul de pe site și în scurt timp un membru al echipei noastre te va contacta.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!