9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Departament juridic extern în Timișoara

Externalizarea departamentului juridic din cadrul companiei către casa de avocatură Gociu & Asociații îți oferă avantajul major că societatea comercială va avea acces nu doar la cunoștințele unui singur consilier juridic angajat, ci va beneficia de suportul unei întregi echipe de avocați. Astfel, compania ta va beneficia de experți într-o paletă juridică mult mai vastă.

 

Serviciul oferit de departamentul juridic extern, din Timișoara, se realizează în baza unui abonament dimensionat în raport cu necesitățile sau numărul de ore de activitate prestate. Serviciile juridice pe bază de abonament asigură societății și eficientizarea costurilor cu departamentul juridic. În baza acestui abonament, casa de avocatură Gociu & Asociații asigură tot necesarul de servicii juridice al companiei, în funcție de specificul activității acesteia.

 

Un alt beneficiu al externalizării departamentului juridic al companiei îl reprezintă faptul că societatea nu va mai avea costuri specifice contractului de muncă.

 

Colaborarea este cuvântul cheie pentru avocații noștri! În colaborare cu departamentul contabil, specialiștii noștri îți pot oferi, de asemenea, servicii de efectuare de notificări de întârziere de plată ori chiar somații de plată, astfel încât să reușim asigurarea realizării cash-flow-ului fără implicarea managerului în activitatea de bază, acesta fiind informat numai în condiții de excepție.

 

Programează o ședință de consultanță cu unul dintre avocații Gociu & Asociații și convinge-te singur cât de eficient este un departament juridic extern, în Timișoara, pentru dezvoltarea activității companiei tale.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!