9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Elaborarea ofertelor

Elaborarea ofertelor de achiziții publice trebuie realizată în concordanță cu cerințele cuprinse în caietul de sarcini. În cazul aplicării procedurii prin licitație deschisă, prin negociere cu o singură sursă sau prin cerere de ofertă, este obligatoriu ca la propunerea tehnică să fie atașate și documentele de calificare.

 

Pentru a fi sigur că nu îți scapă niciun detaliu în această etapă, apelează cu încredere la echipa de juriști din cadrul casei de avocatură Gociu & Asociații. Un avocat specializat în domeniul achizițiilor publice va prelua cazul și se va ocupa în detaliu de elaborarea ofertelor, cu respectarea tuturor indicațiilor din caietul de sarcini și prezentarea tuturor documentelor necesare.

 

Candidații selectați / furnizorii / executanții / prestatorii, precum și, după caz, cei asociați conform prevederilor art. 40 alin (1) trebuie sa depună o singură ofertă. Este obligatoriu ca această ofertă să nu se abată de la cerințele prevăzute în caietul de sarcini.

 

Programează o ședință de consultanță cu avocații Gociu & Asociații și asigură-te că ți-ai luat toate măsurile de siguranță pentru câștigarea licitației.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!