9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Închiriere / Găzduire sediu social avocat, în Timișoara

Sediul social reprezintă un atribut important de identificare al firmei, locul în care se poate desfășura sau nu activitatea comercială. Sediul social este considerat domiciliul fiscal al firmei, unde se pot comunica și transmite în format fizic înștiințări / notificări, cât și acte de procedură.

 

Găzduirea sediului social la un cabinet de avocatură este posibilă pentru o durată de maximum 12 luni. Dovada sediului social îl reprezintă contractul de asistență juridică încheiat între avocat și client, în termenii stabiliți și acceptați de părți.

De ce să alegi găzduirea sediului social la Gociu & Asociații?

 

Casa de avocatură Gociu & Asociații are experți în toate ariile juridice și îți poate asigura servicii profesioniste, la cel mai înalt nivel.

 

Iată de ce să alegi serviciul de găzduire sediu social / firmă la avocat, în Timișoara:

 

  • primirea corespondenței și notificarea în legătură cu aceasta;
  • nu vei fi nevoit să obții acordul vecinilor și al asociației de proprietari;
  • nu va fi necesară depunerea declarației de nesuprapunere sedii cf. Art. 17 alin. 4 Lg. 31/1990;
  • nu va fi necesară depunerea declarației fiscale pentru stabilirea impozitului pe cladirile rezidențiale / nerezidențiale / cu destinație mixtă la DITL;
  • în cazul în care nu deții o proprietate personală, locuiești cu chirie, iar proprietarul nu este de acord cu stabilirea sediului social la adresa la care locuiești;
  • ai o firmă nouă și în primul an nu desfășori nicio activitate sau ai activitate restrânsă;
  • îți desfășori activitatea la sediile beneficiarilor;
  • ai un sediu secundar / punct de lucru, iar proprietarul nu este de acord cu stabilirea sediului social al firmei tale la adresa respectivă.

 

Programează-ți o ședință de consultanță la numărul de telefon 0726 757 486 și fă pasul cel mai înțelept pentru înființarea firmei cu găzduirea sediului social, la avocat, în Timișoara, în cadrul casei de avocatură Gociu & Asociații. Îți oferim ”casă” pentru firma ta, servicii profesioniste și posibilitatea de a închiria sediul social pe durata de care ai nevoie.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!