9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Măsuri contestații Curtea de Conturi

Depunerea unei contestații la Curtea de Conturi suspendă obligația executării deciziei până la soluționarea ei de către comisia de soluționare a contestațiilor. Executarea măsurilor de contestații la Curtea de Conturi devine obligatorie de la data comunicării încheierii formulate de comisia de soluționare a contestațiilor, prin care se respinge integral sau parțial contestația. Prin data comunicării încheierii se înțelege data confirmării de primire a acesteia, menționată pe documentul de transmitere a încheierii.

 

Apelează la ajutorul unui avocat speccializat în Drept Financiar – Bancar și lasă-l să se ocupe de soluționarea problemelor tale. Acesta va întreprinde în numele tău sau al companiei tale toate măsurile pentru depunerea de contestații la Curtea de Conturi, în termenul (stabilit de legiuitor) de 15 zile calendaristice de la data primirii deciziei.

 

Programează o ședință de consultanță cu unul dintre avocații casei de avocatură Gociu & Asociații și vei beneficia de servicii profesioniste, experiență și onorarii transparente, în acord cu rezultatele obținute.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!